1. REGISTRACIJA KORISNIKA

Korisnik se registracijom i kreiranjem naloga prijavljuje za korišćenje Web shop-a i ostvaruje pravo da putem Web shop-a vrši online kupovinu proizvoda.

Korisnik je u postupku kreiranja naloga i prilikom svakog kasnijeg unošenja podataka u obavezi da unese tačne i potpune osnovne lične podatke, a u vezi sa tim podacima, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, daje izričitu saglasnost JJ Losion da iste obrađuje i čuva za potrebe izvršenja njegovih obaveza u vezi sa proizvodima naručenim putem Web shop-a ili njegovih na zakonu zasnovanih obaveza, naplate potraživanja, razvoja njegovih usluga i sprečavanja potencijalnih zloupotreba.

JJ Losion će u skladu sa važećim propisima, preduzeti sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Korisniku, kao i o podacima o izvršenoj kupovini.

Navedeni podaci će se smatrati poslovnom tajnom i nad njima se primenjuje Politika privatnosti ličnih podataka.
Podaci o Korisniku koje Korisnik dostavi JJ Losion-u mogu biti korišćeni u cilju dostave reklamnih obaveštenja I popusta, osim ukoliko Korisnik za to prethodno izričito ne naglasi da ne želi da prima obaveštenja ove vrste.

2. CENE

Cene Proizvoda su izražene u dinarima i iskazane su u bruto iznosu (sa svim pripadajućim porezima).

Isporuka se vrši Post Express kurirskom službom.

Aktuelna cena isporuke iznosi 300rsd i iskazana je uz proizvod u samoj korpi gde Korisnik potvrdjuje svoju porudžbinu. Cena isporuke može biti promenljiva u zavisnosti od važećeg cenovnika kurirske službe.

3. NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje Proizvoda može se izvršiti pouzećem s tim da Korisnik vrši uplatu porudžbine kurirskoj službi, prilikom preuzimanja paketa.

3. DOSTAVA

Dostava naručenih proizvoda putem Web shop-a vrši se na adresu Korisnika koju je Korisnik naveo prilikom prijavljivanja. Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.
Po evidentiranju naručenih proizvoda, vrši se provera podataka za koje trgovac (JJ Losion) smatra da su potrebni, poštujući pozitivnopravne propise, i to putem provere kroz bazu podataka mogućim pozivanjem Korisnika, a sve u cilju provere ispunjenosti uslova za izvršenje kupovine. Po izvršenoj proveri podataka i evidentiranju porudžbine, JJ Losion dostavlja Korisniku potvrdu o mogućnosti kupovine proizvoda, nakon čega se naručeni Proizvod isporučuje Korisniku u roku od dva do tri radna dana.
Ukoliko Vam je pošiljka stigla vizuelno oštećena, neophodno je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik.

5. REKLAMACIJA PROIZVODANJA

Poštovani potrošači, našu robu možete reklamirati putem mail-a office@jjlosion.rs 

Vaša reklamacija biće zavedena u knjizi primljenih reklamacija koju vodimo za našu internet.

6. PRIVATNOST LIČNIH PODATAKA

JJ Losion svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo sa najvišom mogućom pažnjom i brigom.

Posetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u ovom dokumentu.

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:

  • Proveru i isporuku narudžbi
  • Pružanje podrške kupcu
  • Administracija nagradnih igara
  • Vođenje vaše istorije kupovine
  • Obaveštavanje potrošača putem email-a o predstojećim akcijama i drugim korisnim informacijama

7. POLITIKA KOLAČIĆA (COOKIES)

Kolačići su informacije koje web stranica JJ Losion.rs koju posećujete šalje vašem računaru u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva i potreba.

Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili za Vašu pretragu kao što su jezik, adresa, e-mail, ili podaci o ličnosti, i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu.

Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.

Korist koju Vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?

Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt JJ Losion.rs nećete morati da ih ponovo unosite.

Prilagođavaju sadržaj vašim preferencijama, i dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom

Dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim navikama kupovine

Kako se brišu kolačići?

JJ Losion zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama pozitivnopravnih propisa vrši izmene ovih Opštih uslova, o čemu na uobičajan način obaveštava Korisnike, kao i pravo da menja ponudu Proizvoda dostupnih preko Web shop-a.

Na kupovinu putem JJ Losion.rs -internet prodavnice primenjivaće se u potpunosti odredbe važećeg Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o zaštiti podataka i ostalih zakona koji regulišu materiju koja je predmet ovih Opštih uslova.
JJ Losion može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

Ovi Opšti uslovi stupaju na snagu danom objavljivanja na Internet strani www.jjlosion.rs