Novosti

JJ LOSION osvojio srca kupaca na sajmu kozmetike

JJ LOSION je osvojio srca kupaca na sajmu kozmetike u Beogradu gde smo po prvi put izlagali svoje proizvode. Odmah ćemo naglasiti da sa samog sajma nosimo sve pozitivne impresije. Ono što je nas velika senzacija jesto to da smo se po prvi put sreli oči u oči sa svojim kupcima. I moramo ti reći da je osećaj zaista fantastičan. Svakako je taj lični kontakt presudan u mnogo čemu, a sa druge strane veoma smo se lepo i družili.

Kako je svaki vid organizacije sajma kozmetike bio na nivou, bez velikih gužvi, sa raznoraznim senzacijama i događajima stvorili su se i divni uslovi za saradnje. Nadamo se da će se te saradnje uspešno realizovati na obostrano zadovoljstvo.

U saradnji sa partnerima sa kojima smo delili štand Aden kozmetika napravili smo lep ugođaj za sve posetioce sajma, kao i za sve one koji su nas pratili putem društvenih mreža. Naime, šminkerke su na licu mesta pokazale svoje šminkersko umeće i pokazale su prisutnim damama uz pomoć izloženog make up-a i korisnih saveta kako da jednostavan i sveden dnevni make up pretvore u noćni.

To je moglo da se prati i preko društvenih mreža. Svi oni koji nisu bili u prilici da tada isprate ovaj spektakularan događaj mogu to još uvek na našem Instagram profilu.

Šminkerke su koristile JJ maramice za skidanje šminke, pomoću kojih su uspešno skinuli sav make up. A posle toga koristile su JJ LOSION, proizvod koji je osvojio srca kupaca na sajmu kozmetike. Pre šminkanja očistile su lice njime. Na taj način su postigle efekat zaglađenosti, pore su bile sužene, lice je blistalo i šminka je perfektno stajala.

Prezadovoljni našim prvim učešćem i predstavljanjem

Sajam kozmetike se tradicionalno održava u prolećnom i jesenjem periodu, tako da je sledeći zakazan za oktobar. S obzirom na ovakva iskustva koja nosimo sa prolećnog sajma zanima nas tvoje mišljenje. Šta misliš, da li ćemo se videti i u oktobru?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *