JJ Zdravlje & Lepota

Naši proizvodi govore sami za sebe

Ovo će biti malo drugačiji tekst od onog na kakav si navikla do sada. Pustićemo da naši proizvodi govore sami za sebe. Nećemo sebe hvaliti, pustićemo druge da to urade.

U ovom tekstu pročitaćeš šta su klijenti rekli o našim proizvodima. Nadamo se da će ti biti od koristi.

Sve slike su PRE i POSLE korišćenja određenih proizvoda.

Marija

„Zaista nemama reči kojima bih opisala koliko sam zadovoljna Vašim proizvodima i koliko mi je koža lepša. Biću Vam definitivno verna mušterija od sada. Lice mi je mnogo čistije i na dodir je izuzetno glatko i baršunasto. Mitiseri su nestali, pore su se baš vidljivo smanjile, a maska pored svega navedenog čini kožu izuzetno svežom“ – napisala nam je Marija. Slika iznad govori sve.

Jelena 

Jelena je rekla: „Losion je nešto najbolje što sam do sada probala. Kupam se u mirisu kamfora. Moja koža je problematična, ali posle iskorišćene cele bočice losiona i naravno redovnog korišćenja lice mi se u potpunosti pročistilo. Nestale su akne i crvenilo. JJ LOSION je defintivno moj izbor.

Ako kojim slučajem imaš suvu kožu lica, a imaš problem sa aknama naš losion je i za to rešenje, iako je namenjen masnoj i mešovitoj koži lica. Ana je imala baš ovakav problem, ali uz dobru hidrataciju (zbog suve kože) JJ LOSION joj je preporodio lice.

Miloš 

Miloš nam je poslao fotografiju uz jedno ogromno HVALA.

Rekao nam je da je ovo rezultat za samo sedam dana korišćenja JJ LOSIONA.

Kao što vidiš crvenilo i akne su se vidljivo smanjili, a i pore su manje.

Naši proizvodi su sto posto prirodni i zato daju ovako dobre rezultate. JJ LOSION u sebi ima sve potrebne sastojke koji će zadovoljiti potrebe tvoje kože lica. O svim benefitima možeš pročitati OVDE.

Marina

„Imala sam veliki problem sa bubuljicama koje su izlazile na ivici brade. Dermatolozi su mi rekli da je to hormonske prirode i da se sa tim pomirim. Pokušavala sam da ih prikrijem korektorom, puderom… ali nije to baš tako lako. Sasvim slučajno sam upoznala Nataliju koja mi je preporučila JJ LOSION i objasnila mi je kako da ga koristim. Preporučila mi je da tretiram samo određene delove lica na kojima imam bubuljice. Međutim, ja sam ga koristila za celo lice i nije mi dodatno isušio kožu lica. Ono što je fantastično je sam rezultat. Za manje od mesec dana bubuljice su nestale i više se nisu vratile. Mojoj sreći nije bilo kraja. Hvala od srca za JJ LOSION“- ovu predivno iskustvo prenela nam je Marina.

Draga saveta

Kako sarađujemo sa influenserima tako nam i od njih stižu pohvale. Iznad možeš videti sliku PRE i POSLE @draga saveta. Možeš videti da se njeno lice prilično pročistilo. Ovim putem joj se zahvaljujemo na fotografiji.

Zahvaljujemo se i svim ostalim klijentima koji su se odvažili i poslali svoje fotografije i utiske o našim proizvodima. Ima ih puno i nikako ne mogu stati svi u jedan tekst.

O svojim impresijama i oduševljenju pisali ste i na našem sajtu. Više o svemu tome možete pročitati OVDE.

I javne ličnosti su koristile, a i dalje koriste naše proizvode i veoma su zadovoljni njima. Navešću ti samo nekoliko njih: Jovana Jeremić, Aleksandra Subotić, Ines Klara, Tamara Stoimirov, Danijela Mrđan, Tamara Vrekić, Tamara Lav, Diamara, Jedna od nas, Adriana Kadar i mnogi drugi.

Nadamo se da smo ti na ovaj način približili naše proizvode.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *