JJ Zdravlje & Lepota

JJ LOSION u letnjim danima

Naša preporuka za vrele letnje dane: JJ LOSION 

Kako nam je leto već stiglo, a sa njim i lepo vreme sigurno je da želiš što više vremena da provedeš napolju. Da uživaš u suncu i šetnji. Sve je to lepo i moramo reći i poželjno. Međutim vreme provedeno na svežem vazduhu ima i svojih mana. Ako uzmemo u obzir koliko je taj vazduh kod nas „svež“ i koliko je sunce „zdravo“.

U vazduhu od mnogih isparenja, prljavština, prašine, fabrika, automobila… ima više štetnih sastojaka po našu kožu nego bilo šta. Uzmimo kao primer da uživaš u kafi u svom omiljenom kafiću u bašti. Dok bezbrižno ispijaš svoj omiljeni napitak sve gore navedeno lepi se za tvoju kožu lica i prodire duboko u nju. Na taj način stvara se crvenilo, akne, proširene pore, fleke, bubuljice…

Mi imamo rešenje za tebe!

JJ LOSION sa sigurnošću pokriva sve ove nevidljive neprijatelje kože tvog lica. Nakon umivanja i očišćenog lica, nanesi JJ LOSION. Njegova svojstva su fantastična.

Ublažava crvenilo, pomaže kod aknji i bubuljica. Ublažava fleke i sužava pore. Zahvaljujući sastojcima o kojima smo pisali OVDE ima širok spektar u borbi protiv osetljive, masne i mešovite kože.

Naš losion pogodan je i za telo.

Njime možete očistiti ramena, vrat, leđa i dekolte. Ne zaboravite i na te regije, jer se i na njima posledice zanemarivanja i ne negovanja.

JJ LOSION je blag i prijatnog je mirisa i zato znamo da ćete uživati u njegovom korišćenju.

I još jedan bonus za vas.

Pored JJ LOSIONA bilo bi poželjno da koristite i JJ PORCELANSKU MASKUOna vrši svojevrstan detoks kože i čisti lice od od štetnih toksina o koje smo pominjali. Ona dubinski čisti kožu vašeg lica, dubinski čisti pore. Nakon korišćenja ove maske lice će vam biti glatko i kao od porcelana.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *