JJ Zdravlje & Lepota

Nega kože lica zimi je veoma važna!

Nega kože lica zimi je veoma važna i ovu su par pravila koja je poželjno da znaš. Verovatno znaš u kojoj meri je potrebno da sačuvaš svoje telo zimi i zaštitiš ga od hladnoće. Isto je i sa licem. Potrebno je znati šta sve ono trpi tokom ovog hladnog perioda i šta je potrebno da uradiš kako bi ono i pored toga bilo elastično, mekano, blistavo i zdravo.

Koža lica je veoma tanka i lako je mogu poremetiti spoljni uticaji poput vetra i hladnoće. Sigurno si imala osećaj zatezanja kože lica kada si dosta izložena hladnom vetru. Vetar i hladnoća, koje nam donosi zima, prouzrukuju suženje kože lica, koje dalje vodi u svrab, koji opet vodi u češanje i iritaciju. A iz toga nam proizilaze, kao krajnji rezultat, na žalost, akne i crvenilo.

Za sve ove „probleme“ mi imamo rešenje!

Kako bi izbegla sve ove neprijatne situacije možeš sebi stvoriti lepu rutinu i uživati u svim našim proizvodima i nezi lica.

JJ LOSION kao prvi korak u kreiranju nege lica namenjen je mešovitoj koži, masnoj, kao i koži koja je sklona aknama. U potpunosti i temeljno čisti kožu lica i priprema je za dalje korake. Ono što je potrebno da znaš jese to da naš JJ LOSION neguje kožu lica koja je sklona aknama i crvenilu, temeljno čisti pore i redukuje ih. Ciljano deluje na problematičnu kožu i odmašćuje je. Idealan je za ovo doba godine jer ne isušuje kožu lica.

Kao drugi korak u nezi kože lica naša preporuka je JJ PORCELANSKA MASKA ZA LICE. Nakon što si lice očitila JJ LOSIONOM masku nanesi prema uputsvu. Maska vrši svojevesni detoks kože i dubinki čisti nečistoće iz pora. To je sve ono što je tokom dana, boraveći na otvorenom, tvoje lice upilo iz vazduha, koji nije ni malo čist. Na sreću naša maska rešava i taj problem, kao što smo več rekli, dubinski čisti nečistoće iz pora. Neguje kožu lica koja je sklona aknama i flekicama, a koje se opet mogu javiti i kao posledica neadekvatnog tretiranja kože lica u ovom zimskom periodu. Namenjena je za sve tipove kože, čak i za osetljive. Ono što je prednost ove maske jeste da ti je lice zaista poput porcelana nakon njene upotrebe, meko i glatko.

I kao završni korak, koji če vezati ova dva i dati potpunu negu koži tvog lica, je naša JJ GEL KREMA. Nakon losiona koji je očistio tvoje lice i maske koja je izrvšila detoksikaciju tu je krema za hidrataciju. Krema intenzivno hrani kožu lica ne čineći je masnom. Tako da kada imaš osećaj „zategnute kože“ ovo će biti pravi spas. Nakon upotrebe naše kreme tvoje lice će biti elastično, meko i veoma sveže. Takođe deluje veoma umirujuće, ima preventivnu ulogu u stvaranju bora. Najbolje je da se koristi dva puta dnevno, u jutarnjoj i noćnoj rutini nega kože lica zimi.

I za kraj jedna veoma bitna informacija. Ukoliko koristiš sva tri proizvoda vezano, kako smo i naveli, akne i crvenilo sa lica sasvim će se povući i stvoriće se barijera koja će delovati preventivno na stvaranje novih akni i iritacija.

Lice je ogledalo jedne žene i zato neguj sebe i misli na sebe kako bi sebi bila dobra.

Slični članci

2 thoughts on “Nega kože lica zimi je veoma važna!

  1. Olja kaže:

    Nazalost, u nasoj kulturi ljudi nisu navikli na redovan spf, a to je pola zdrave koze. TO pa sve ostalo

    1. jjlosion kaže:

      Upravo tako, ali tu smo da navike menjamo na bolje. 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *