JJ Zdravlje & Lepota

Za lice kao sa naslovne strane

Svaka žena želi da ima lepu, nežnu i blistavu kožu lica kojoj nije potrebno mnogo šminke. Mi ti pružamo mogućnost da zablistaš baš u takvom svetlu i budeš kao „lice sa naslovnice“.

Naša JJ PORCELANSKA MASKA je maska koja čisti, odmašćuje i vrši detoks kože lica. Ima efekat skupljanja pora i samim tim vaša koža postaje glatka, poput porcelana.

Naš proizvod je 100% prirodan, bez sintetičkih supstanci. Želimo da istaknemo da ne sadrži kancerogene sastojke poput parabena i sulfata. Ne sadrži silikone koji mogu da izazovu razne alergije i ekceme, potkožne bubuljice, akne, mitisere…

Veoma je bitno da preparate koje nanosiš na lice i telo budu prirodni i bezbedni, jer je tvoje zdravlje u pitanju. Sve što naneseš na kožu lica ili tela ulazi u tvoj krvotok i zato smo mi pažljivo birali i radili na našim proizvodima, kako bi oni bili zdravi za sve žene koje ih koriste.

Naša JJ PORCELANSKA MASKA neguje kožu koja je sklona crvenilu, aknama i bubuljicama, što je dokaz da u sebi nema veštačkih supstanci. Dubinski čisti nečistoću iz pora i lice postaje glatko i sjajno. Posle njene upotrebe koža lica je nežna, meka i zaglađena.

Preporučujemo ti da uvek čitaš deklaraciju samih proizvoda. Veruj nam na reč da je to veoma bitno, jer kao što nećeš pojesti nešto što u sebi ima štetne materije, tako nemoj ni stavljati na lice nešto što može će izazvati više štete nego koristi.

Mi smo porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i za nas priroda znači život i zdravlje. Pa shodno tome želimo i da naši proizvodi budu prirodni i da simbolizuju život i zdravlje.

Naša JJ PORCELANSKA MASKA ZA LICE namenjena je svim tipovima kože i veoma je laka za upotrebu.

Okreni se životu, zdravlju i prirodi i budi deo prirode sa našim proizvodima.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *