JJ Zdravlje & Lepota

Porodica kao imperativ zdrave nege

Zašto kažemo da je porodica imperativ zdrave nege? Zato što je porodica je utočište. Porodica je beg od ružnih stvari i spomenar lepih uspomena. Ona je ono što nas pokreće, ono za šta se borimo i što nas bodri da budemo istrajni i jaki ljudi. Tako je i u našem slučaju.

Kako je danas Međunarodni dan porodice želimo da ti predstavimo naš biznis kao porodičan bitnis.

Iako smo već pisali o tome, želimo da te podsetimo na to baš na ovaj dan. Da te podsetimo na važnost porodice. Da upamtiš da ti je porodica najveći oslonac u životu.

 

JJ LOSION je nastao po recepturi naše prabake Jelene Jorgović, koja je bila posleratni doktor farmacije. Njena unuka, imenjakinja, je nastavila bakinim stopama. Po celom svetu se edukovala iz oblasti kozmetikologije. I zahvaljujući njima dvema, našoj porodici, nastao je ovaj fantastičan proizvod i brend JJ LOSION

Posle njih i mi smo nastavili ovu tradiciju i tako je nastao naš porodični biznis na koji smo jako ponosni.

Naši proizvodi mogu da vas spoje jer mogu da ih koriste svi članovi jedne porodice (osim beba). Neka i kod vas važi pravilo porodica kao imperativ zdrave nege. Uz naše proizvode predivno nedeljno popodne mogu provesti majka i ćerka. Negujući se i uživajući jedna sa drugom.

Naš predlog je da zajedno nanesete na lice prvo JJ losion, koji će ukloniti sve nečistoći, umiriti crvenilo i pripremiti lice za dalju negu. Zatim, nakon losiona stavite našu JJ PORCELANSKU MASKU, koja će zaista učiniti da vaše lice bude poput porcelana. Da bude glatko, nežno. Pomoći će vam da se rešite bubuljica i pročistiće pore na vašem licu.

Ovo je idealan dan da ga provedete u krugu porodice, sa najmilijima. Da se smejete, pričate, gledate filmove, a uz sve to da budete lepe i negovane.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *