Novosti

JJ LOSION u 100 najuspešnijih u Srbiji

Velika stvar dogodila se nama i našem brendu i želimo to da podelimo i sa tobom. Kako si ti neko ko već duže vreme prati naš rad i koristi naše proizvode, verujemo da će ti ova vest obradovati.

Pošta Srbije organizovala je konkurs koji je podrazumevao izbor 100 najuspešnijih žena u Srbiji. Među tih 100 našao se i JJ LOSION kao brend. Ne možemo ti dovoljno rečima opisati i dočarati našu sreću i ponos, ali potrudićemo se da kroz ovaj tekst prenesemo sve ono što je na nas ostavilo najjači utisak.

Događaj se održao u Palati Srbije, i sve je organizovano na najvišem nivou, kao što i dolikuje jednoj ovakvoj manifestaciji. I sve je učinjeno da se žene osete posebno i jedinstveno.

Taj momenat i 100 najuspešnijih žena u Srbiji je ovekovečen na zajedničkoj fotografiji.

Naše fotografije sa svečanosti, možete videti u poštama Srbije kao reklamni bilten sa opisom našeg biznisa.

Ovo je velika čast za nas, kao malu porodičnu firmu. Dobivši zahvalnicu, JJ LOSION je sada potvrđeno u vrhu prirodne kozmetike.

Održan je i veoma lep govor u kome su nam uputili velike reči o značaju ženskog preduzetništva, koliko je ono važno, ali i teško. Sala je bila prepuna medija, fotografa, kamermana… Sa medijske strane ceo događaj je bio veoma ispraćen.

Osećaj koji su pružili ženama dobitnicama u tim trenucima je neopisiv. Nešto što zaista treba da se doživi. Sada sa ponosom možemo reći da kada kupuješ naše proizvode kupuješ nešto što je odobreno od strane Ministarstva, Pošte Srbije, Banke Intese.

Kao i od članova komisije:

  • Zoran Đorđević, v.d. direktor Pošte Srbije 
  • Draginja Đurić, Intesa Sanpaolo, savetnik direktora Divizije internacionalnih banaka članica za CEE oblast – Hrvatsku, Slovačku i Srbiju (članica Komisije za izbor pobednica konkursa 100 uspešnih poslovnih žena)
  • Ivana Sokolović, predsednica Izvršnog odbora Kompanije “Dunav osiguranje”  (članica Komisije za izbor pobednica konkursa 100 uspešnih poslovnih žena)
  • Tatjana Matić, ministarka tgrovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije (članica Komisije za izbor pobednica konkursa 100 uspešnih poslovnih žena)

Od malog porodičnog biznisa do proizvodnje u laboratorijskim uslovima došli smo vrednim radom i istrajnošću. Bitno nam je da znaš da su naši proizvodi nešto što je zdravo i pouzdano.

Zahvalni smo svima koji su učinili ovaj dan posebnim, jer su prepoznali kvalitet našeg brenda.

Drago nam je da smo mogli sa tobom da podelimo naš trenutak sreće i ponosa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *