JJ Zdravlje & Lepota

Porcelanska maska – proizvod koji moraš imati ove jeseni

Jesen nam je i zvanično stigla, a sa njom i malo hladnije vreme. Kako su kiše sve učestalije tako i je raspoloženje za toplinom doma i udobnošću veće. U skladu sa tim od tebe tražimo samo jedno, a to je da na trenutak zatvoriš oči i zamisliš da je nedelja uveče. Da osluškuješ kapi kiše i da sebi stvoriš trenutak za pamćenje.

Idealno nedeljno veče je ono kada ti je kuća sređena, ručak skuvan, veš opran, opeglan i spakovan, a ti pored svega još imaš i vremena za sebe. Pa šta više da poželiš? E, to ćemo ti mi reći.

Kako bi bila što odmornija za sutrašnji dan potrebno je da se to na tebi i vidi. Za trenutke idealnog opuštanja i savršene nege tu je naša PORCELANSKA MASKA. Sve što ti je potrebno za uživanje jesu omiljena knjiga, omiljeni napitak i kutak gde se možeš osamiti i u potpunosti opustiti. Pružamo ti užitak za sva čula.

Pre samog nanošenja maske potrebno je da temeljno očistiš lice.

Naša maska namenjena je normalnoj koži, kao i masnoj i problematičnoj koži lica. Deluje kao odmašćivač i pruža svojevrstan detoks kože. Ukoliko imaš problem sa aknama i bubuljicama naša maska uspešno rešava i te probleme. Pokazala se veoma efikasno i kod uklanjanja flekica i crvenila na licu.

Kako joj je i samo ime PORCELANSKA MASKA, ona zaista čini da tvoje lice bude poput porcelana, tako što efikasno skuplja pore i kožu čini mekom i glatkom. Koža nakon naše maske je neuporedivo mekša nego pre njene upotrebe.

Porcelanska maska – proizvod koji moraš imati ove jeseni.

Ono što je bitno da znaš jeste to da masku možeš naneti i na vrat i dekolte. Tako ćeš u potpunosti obezbediti svojoj koži vrhunsku negu i lep izgled.

Za kraj je ostalo da uživaš u omiljenoj knjizi i napitku dok držiš masku 15 do 20 minuta. I ne zaboravi koža lica i tela pamti sve što činiš za nju.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *