JJ Zdravlje & Lepota

U Novu godinu uđi sa novim i zdravim navikama

Nova godina vreme kada svodimo račune. Kada sumiramo ono što smo postigli i uradili, a i šta bismo još mogli. Upravo je ovo pravo vreme za uvođenje novih i zdravih navika.

Kako bi zablistala u novogodišnjoj noći, a i posle nje, bilo bi lepo da te navike uvedeš što pre. Priroda je tvoj najveći saveznik u tome i sve što od nje dolazi, a samim tim i naši JJ PROIZVODI  jer su prirodni.

Prirodno i zdravo su dobitna kombinacija

Pokazaćemo ti kako možeš da uživaš kada god to poželiš, a da ne odeš dalje od svog kupatila. Sve što ti je potrebno jesu naša tri proizvoda:

  1. JJ LOSION
  2. JJ PORCELANSKA MASKA ZA LICE
  3. JJ GEL KREMA

 

JJ LOSION je preparat kojim možeš očistiti kožu lica, ali i skinuti šminku. On temeljno čisti lice, redukuje pore, koje samim tim postaju manje vidljive i smanjuje mašćenje kože. Neguje i čisti kožu lica koja je sklona aknama, ublažava crvenilo. Priprema kožu lica za dalju negu.

Nakon losiona na očišćeno lice nanesi našu JJ PORCELANSKU MASKU ZA LICE  i dok ispijaš omiljeni napitak napravi od tog trenutka pravu, malu čaroliju. Naša maska dubinski čisti lice i kako joj samo ime kaže, lice posle nje je poput porcelana, nežno i glatko. Njenim korišćenjem skupiće se pore na tvom licu. Možeš je naneti i na dekolte i na vrat. Namenjena je za sve tipove kože i neguje lice koje je sklono aknama i bubuljicama. Poželjno je koristiti je i za ublažavanje flekica na licu.

I za sam kraj nanesi našu JJ GEL KREMU  koja obiluje zdravim i prirodnim sastojcima. Ona hidrira i neguje kožu, a predstavlja i blagi anti age. U ovom slučaju tvoja nega će biti kompletna. Ono što je potrebno jeste da i nakon novogodišnjeg provoda nastaviš da koristiš prirodnu i zdravu kozmetiku, jer to tvoje lice zaslužuje.

I zapamti, ne postoji ni jedna šminka koja može prikriti kožu lica koja nije negovana.

 

Savet plus:

Ako imaš problem sa bubuljicama koristeći ova tri proizvoda zajedno u kombinaciji zasigurno ćeš ih se rešiti.

Hajde da ti Nova i sledeća godina počnu sa onim što je najbolje za tebe!

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *