JJ Zdravlje & Lepota

Zašto je potrebno da koristiš losion za lice?

Svi benefiti JJ losiona 

Verujemo da znaš sve naše proizvode. Verujemo i da si pojedine, ako ne i sve, već koristila. Ali da li znaš zašto je naš JJ LOSION toliko dobar? Šta ga to čini toliko podobnim za tvoju kožu lica?

Odgovor ćeš naći ako nastaviš da čitaš ovaj tekst.

JJ LOSION u sebi ima dosta sastojaka koji ga čine prvim i pravim izborom za tebe. Ako voliš da se neguješ, ako voliš svoje lice, onda je naš losion kao stvoren za tebe.

Da li si znala da je sastavni deo losiona kamfor? Znaš li šta je kamfor i koje su njegove blagodeti?

Kamfor ima višestruku primenu. Pripada skupu drevnih prirodnih materijala, koji su se kroz istoriju koristili i kao lekovi i kao začini.

KAMFOR U SLUŽBI LEKA: 

Deluje kao lokalni anestetik. Rešava probleme nadutosti. Pomaže kod bolova u mišićima i zglobovima, kao i kod kašlja – otvarajući disajne puteve. Ovo su samo neki od lekovitih svojstva ovog prirodnog leka i zahvaljujući njima kamfor je odličan i kao dodatak u kremama, losionima i drugim kozmetičkim preparatima.

Dobar je u lečenju dermatitisa, akni i ožiljaka. Zatim za dezinfekciju bakterijskih i gljivičnih infekcija na koži.

Ovo malo blago je deo našeg losiona i zahvaljujući njemu JJ LOSION  temeljno čisti kožu lica, uklanja flekice, kao i flekice od akni i bubuljica.

VAŽAN DEO NAŠEG LOSINA SU I AHA I BHA KISELINE.

Verujemo da ti nije baš prijatno kada pročitaš reč kiseline, ali ono što možda ne znaš je to da su AHA i BHA kiseline sasvim prirodne kiseline.

AHA kiseline se pretežno nalaze u voću, ali se mogu naći i u medu i šećeru. Kako može jedna kiselina da pomogne u lepoti? Tako što AHA kiseline usporavaju proces starenja. Uklanjaju bubuljice sa lica i fleke koje su nastale kao ožiljci bubuljica.

One regenerišu kožu, čiste pore i ubrzavaju proces čišćenja masnoće sa kože lica.

BHA kiseline su odlični eksfolijanti i uspešno razrađuju nečistoće i masnoće sa lica. Eksfoliacija podrazumeva proces prilikom kog se odumrle ćelije kože sklanjaju sa same površine kože. Samim tim neguju je na više načina. Ujednačavaju ten, pospešuju zarastanje kože, deluju umirujuće na akne i bubuljice.

JJ LOSION upravo ima sve ove sastojke i zato u potpunosti čisti masnoće i nečistoće sa tvog lica. Zahvaljujući njima naš losion ti pomaže i kod akni, bubuljica i fleka. Redukuje proširene pore i nežan je prema koži tvog lica.

Mi znamo da ti brineš o koži svog lica i zato se trudimo da naši proizvodi budu pravo malo blago za tvoju kožu.

PODSETNIK:

IMAMO TU ČAST DA 09. I 10. APRILA PO PRVI PUT PREDSTAVIMO SVOJE PROIZVODE NA SAJMU KOZMETIKE  U BEOGRADU. BIĆEMO U HALI 2 NA ŠTANDU 146. DOĐI DA NAS PODRŽIŠ I DA SE DRUŽIMO. ČEKAMO TE.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *