JJ Zdravlje & Lepota

Spremne dočekajte leto

Proleće nam je donelo lepo vreme, a leto je tu iza ugla. Čekaju te kratki rukavi, haljine i suknje. Kako ne bi „razbijala“ glavu oko toga gde, kako i kada da uradiš depilaciju, mi ti nudimo idealno rešenje.

Ako želiš da ti se do leta dlačice prorede, budu slabije, manje vidljive u tom slučaju naša JJ ŠEĆERNA PASTA JE PRAVO REŠENJE ZA TEBE!

Naša pasta je 100% prirodan proizvod na bazi meda i šećera koji će tvojoj koži doneti brojne benefite. Pomisli samo da nećeš morati da čekaš po salonim, već iz udobnosti svog doma zablistaćeš u najlepšoj haljini. Postupak je veoma lak i bezbolan.

Koliko je naša pasta efikacne i koliko su njene pogodnosti velike: ne kida dlačice, nakon nje dlačice ne urastaju, nema crvenila, a što je najbolje mogu je koristiti i dame koje imaju proširene vene.

JJ ŠEĆERNA PASTA u sebi ne sadrži sastojke poput parabena, silikona, sulfata, veštačkih boja i mirisa…

Da li znaš šta su u stvari ovi sastojci? Da li znaš zašto je dobro što ih nema u našem proizvodu? Tu smo da ti damo sve informacije.

PARABENI –  su konzervansi koji se nalaze u mnogim proizvodima. Ima ih najviše u kozmetičkim proizvodima i na žalost štetni su po naše zdravlje. Neke studije pokazuju da čak izazivaju i rak dojke. Oni su sastavni deo kozmetičkih preparata kako bi im produžili rok trajanje. Međutim, to sve ide na našu štetu. Parabeni se dobijaju iz raznih kiselina koje nisu pogodne za našu kožu.

SULFATI – kao i parabeni imaju štetne sastojke koji mogu biti pogubni po one koji koriste takve proizvode. Mogu da izazvovu alergije i astmu.

SILIKONI – u kozmetici su jedna vrsta prikrivene plastike. Koliko je ovo opasno govori i činjenica da je Velika Britanija 2018. godine zabranile kozmetičke proizvode koji u sebi sadrše silikone. Silikon je sitnetički polimer plastike koji se sastoji od ugljenika, vodonika, kiseonika, silicijuma i drugih elemenata koji su u znatno manjem procentu unutar ove supstance. Mogu izazvati akne, mitisere, potkožne bubuljice… Suva koža lica postaje potpuno dehidrirana i sklona ekcemima.

 

Ovo su samo neki od sastojaka koje naša JJ ŠEĆERNA PASTA ZA DEPILACIJU ne sadrži. Što samo za sebe govori da spada u red zdravih kozmetičkih proizvoda.

I zato za sebe biraj samo najbolje, biraj prirodno i izaberi našu pastu!

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *