JJ Zdravlje & Lepota

Depilacija na klik od tebe

šećerna pasta za depilaciju

Još u doba Kleopatre žene su znale kako da obraduju svoju kožu. Na koji način da je neguju i da uvek izgledaju lepo i otmeno. One su znale da izaberu prave sastojke za svoje preparate, a svaki od njih je sadržao med i šećer.

Da li je to puka slučajnost sa našim proizvodom ili ne, saznaćeš u nastavku ovog teksta.

Kako ne bismo ostale u vremenu koje je davno iza nas (svaka od vas zna kada je Kleopatra živela), prebacićemo se u sadašnji trenutak. U vreme moderne žene. Statistika kaže da ne postoji gotovo ni jedna žena koja nije probala depilaciju u kozmetičkim salonima. Neke su nastavile sa upotrebom iste, dok su neke odustale. Jedno je neosporno, depilacija je potrebna svakoj ženi, samo je važno da izabere ono što njoj odgovara.

Verovatno si se našla u onim nemilim situacijama kada ti je depilacija bila preko potrebna, ali ni jedan kozmetički salon nije imao slobodan termin. Da ti kažemo, kao žena ženi, to je i naša noćna mora! Kako obući onu preslatku haljinu za izlazak, kako obući kupaći kostim, kako otići na masažu…??? Pitanja se nižu, ali gde su odgovori?

Draga naša, ovo pročitaj dva puta, jer imamo idealno rešenje za tvoj problem. Depilacija na klik.

JJ ŠEĆERNA PASTA za depilaciju rešiće te svih muka. Ali prvo da te malo bolje upoznamo sa samim proizvodom. Sećaš se pasusa sa početka teksta? E pa evo slučajnosti. JJ šećerna pasta za depilaciju je 100% prirodan proizvod na bazi MEDA i ŠEĆERA. Veoma je jednostavna za korišćenje. Potrebno je da je zagreješ na sobnoj temperaturi (27-30C) i što je veoma bitno, nije ti potreban dodatni materijal. Kako je temperatura ove paste za depilaciju blaga, ne postoji opasnost od opekotina na koži.

Depilacijom našom pastom neželjene dlačice neće urastati, jer je toliko dobra da svaku dlačicu čupa iz korena, bez kidanja. Pored toga ona vrši i blagi piling kože, a znamo koliko je bitno da odstranimo izumrle ćelije sa kože. Možemo reći da je ovaj proizvod nešto kao 2 u 1.

Prilikom razgovora za određenim brojem žena saznali smo da mnoge od njih ne idu na depilaciju, jer imaju proširene vene. 

Na taj način su uskraćene za tretman koji bi im značio na duže staze. Mi mislimo na svoje kupce, pa smo ovaj proizvod prilagodili i damama koje imaju ovaj problem. I zato draga naša, slobodno možeš koristiti našu pastu za depilaciju čak i ako imaš proširene vene.

Nakon depilacije tvoje noge izgledaju lepo, glatko, sveže… Ali šta ćemo sa onim periodom kada krenu da rastu? Kada postanu vidljive golim okom, ali opet nedovoljno duge za depilaciju u kozmetičkom salonu? Draga, imamo rešenje i za ovaj problem. JJ ŠEĆERNA PASTA depilira i vrlo kratke dlačice, čak i one od 1-2mm. Zar ovo nije sjajno? Sada možeš bez brige da uživaš na odmoru, da uradiš depilaciju u „minut do dvanaest“ i da ne brineš da li ima slobodno mesto u salonu.

šećerna pasta za depilaciju

Pakovanje naše šećerne paste je idealno za torbe svih veličina. Tako da ti neće oduzeti previše prostora, te se ne moraš odreći nečega što si želele da poneseš.

Idealno je i to što se ona koristi za depilaciju celog tela, bilo koje regije. Na tebi je da izabereš.

Može se koristiti za sve tipove kože, ali i za vrlo osetljivu kožu sa proširenim venama, ispucalim kapilarima i za osobe koje su zadobile opekotine i druge neprijatne posledice upotrebom različitih proizvoda za depilaciju.

Šećer je prirodan konzervans i ne podržava razvoj bakterija. Te proizvod nema konzervansa, hemikalija, lepkova, veštačkih boja i mirisa.

Ako su dame pre toliko vekova znale kako da se neguju, to zasigurno znaš i ti. A ima li išta bolje od prirodnih proizvoda za koje znaš da  mogu samo doprineti tvojoj koži.

I zato budi nežna i pažljiva prema sebi i to će ti se višestruko vratiti.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *