JJ Zdravlje & Lepota

Šta su o našoj šećernoj pasti rekle naše mušterije?

Šećerna pasta za depilaciju, pa šećerna pasta za depilaciju… I sama znaš koliko smo već puta pričali na ovu temu, ali ovakvih tema nikada nije previše. Nadamo se da se slažeš sa nama. Posebno jer je sada leto i vreme odmora, te je neophodno da vodimo i ovaj vid higijene. Zašto kažemo higijene? Lepo je kada je telo glatko i blistavo, bez neželjenih dlačica. Ali bitnija je činjenica da je naše telo bez tih dlačica čistije, manje se znojimo.

Benefiti naše šećerne paste za depilaciju, pored toga što je ona prirodna, su veliki.

Kao prvo, sve možeš uraditi u kućnim uslovima onako kako tebi odgovara i kada tebi odgovara. Ne moraš čekati redove i redove za zakazivanje u kozmetičkim salonima. Drugo, laka je za upotrebu. Zatim, čupa dlačice iz korena te ne postoji bojazan da dlaka uraste. Možeš depilirati i sasvim male dlačice 2-3mm. Ne moraš da čekaš da porastu više, jer znamo kako to ume da nervira.

Našu pastu mogu da koriste i dame koje imaju prošrene vene, bez ikakvih problema. Ona je sobne temperature, tako da ti neće izvazvati crvenilo niti će iritirati kožu. Koristi se za sve delove tela i lica. Ali ona najbitnija stvar jeste da je bitno da šeećernu pastu koristiš nekoliko meseci u kontinuitetu kako bi zaista videla sve njene benefite.

Nakon dužeg korišćenja dlake će se prorediti i postati tanje i mekše.

A to je sigurno ono što je svakoj ženi preko potrebno.

Sada želimo da ti prenesemo iskustva naših dragih mušterija. One su oduševljenje našom pastom i nadamo se da ćeš biti i ti.

Šta su rekle o našoj šećernoj pasti za depilaciju:

Jelena nam je rekla koliko joj je naša pasta pomogla, s obzirom da ima jako osetljivu. Rekla je da je ovo jedini preparat za depilaciju koji na njenoj koži nije izazvao nikakvu negativnu reakciju.

„Pasta je stigla do mene još prošle sedmice i odmah sam je isprobala, a nikako da vam javim rezultate. Jako sam zadovoljna! Mislila sam da ću teže rukovati sa njom, međutim, snašla sam se super i baš mi je drago da sam napokon rešila taj „problem“ ne odlaženja u salon i davanja brdo novcaza nešto što mogu lako i sama kod kuće da završim, uz pomoć vašeg odličnog proizvoda! Hvala Vam“. – javila nam je Jovana.

Još jedna divna dama je pohvalila naš proizvod i napisala da su nakon deset dana od depiliranja nešom pastom njene ruke i dalje glatke – „A pogotovo me raduje što ne mora da se čeka da dlake izrastu kao za običnu depilaciju, nego se mogu skidati i manje dlake. Super je, pogotovo za letnji period. Veliki pozdrav iz Niša“.

Mnogo nam je drago kada dobijemo ovako lepe utiske naših dama. Našu pastu koristile su i poznate influenserke. Ostavljamo ti i njihova iskustva.

Naš kućni lek

Šećerna pasta je potpuno prirodna smesa za depilaciju! Nežno uklanja dlake i vreme do pojave novih je duže nego nakon klasične depilacije
Uglavnom se radi u salonima, ali je vrlo jednostavna i
@jjlosion je napravila praktično kućno pakovanje!
Depilacija sećernom pastom je otkriće za one kojima urastaju dlake
Nije pogodna za osobe alergične na pčelinje proizvode (med)
Vrlo laka za korišćenje
Ja je najviše koristim za depilaciju pazuha i to bukvalno samo jednom mesečno
.

Diamaramakeup

JJ Šećerna pasta kao prirodan medni izbor za depilaciju i smanjenje maljavosti! 

Obožavam MED kao sastojak ove šećerne paste i smatram da je odličan izbor u depilaciji

tonira i ostavlja kožu mekanom i glatkom
pomaže u regulaciji pH vrednosti kože i sprečava nastanak infekcija
dovodi do bržeg zaceljivanja kože

Ova šećerna pasta nudi jako puno benefita :
uklanja dlačice iz korena i samim tim produžava vreme depilacije (meni se na rukama i nausnicama odlično pokazala)
uklanja i one najmanje dlačice, ne mora se čekati da baš izrastu (1-2mm)
sprecava pojavu urastanja dlačica i pojačane maljavosti (znatno se oslabi koren)
pogodna za osobe sa osetljivom (suvom) kožom kao i one koji imaju proširene vene.
može se koristiti na celom telu kao i regijama (bikini)
nema mogućnosti nastanka povreda jer čuva površinski sloj kože
odradi blagi piling kože

Ako nikada niste koristili šećernu pastu onda je pravo vreme da probate, možda će vam na početku biti malo teže, ali se brzo stvori tehnika a rezultati su MEKANA i SVILENKASTA koža.

VAŽNO: nanosi se u suprotnom smeru dlačica i uklanja u smeru rasta dlačica tako da se izvlači iz korena što je prednost kao i to da se jedna količina paste može upotrebiti više puta.

Naša draga.makeupsaveta pokazala je ceo process pripreme i depilacije šećernom pastom.

Sigurni smo da smo ti makar malo probudili znatiželju za ovim našim proizvodom. Sve što je potrebno jeste da klikneš na naš sajt ili nam piši u DM na instagramu. Tu smo i za sva dodatna pitanja. Želimo ti da negovana uživaš u letu.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *