JJ Zdravlje & Lepota

Pružamo ti ono što je najbolje za tebe

šećerna pasta za depilaciju

Leto je uveliko stiglo i sigurno uživaš u svim letnjim krpicama, a naročito u haljinama, po ovim vrućinama. A kako bi nosila haljinu potrebno je da tvoja koža bude glatka, negovana i bez neželjenih dlačica. Nadamo se da ćeš se složiti sa nama da i pored toga što je depilacija estetski momenat, pre svega je odraz higijene jedne žene.

Baš iz tog razloga želimo da ti dočaramo koje su blagodeti šećerne paste u odnosu na neke druge vidove uklanjanja neželjenih dlačica.

Pre svega depilacija šećernom pastom je prirodna i veoma bezbedna sa upotrebu. Što znači da je možeš koristiti i u kućnim uslovima bez čekanja na svoj red u kozmetičkom salonu. Šećerna pasta za depilaciju uklanja i veoma sitne dlačice za razliku od voska. To je velika prednost, jer ne moraš da čekaš i da kriješ svoje telo dok ne dođe vreme za depilaciju. Dovoljno je da dlaka bude 2mm i naša šećerna pasta će je iz korena izvući.

Možda se pitaš kako je to moguće?

Moguće je zato što pasta bukvalno obrgli dlaku u samom korenu i jednim potezom ruke je čupa. Samim tim nema kidanja dlaka, nema urastanja dlaka. Tvoja koža nakon ovakvog tretmana ostaje blistava i glatka.

Glavni sastojak naše paste je med, koji se za negu žena koristio još u doba Kleopatre. On je sam po sebi prirodni antiseptik tako da je depilacija bezbolna u odnosu na depilaciju voskom, koja je veoma bolna.

Naš brend misli na svoje mušterije i za tebe želimo samo najbolje. Tako je i pasta sobne temperature i ne postoji bojazan da ćeš se opeći ili iziritirati kožu.

Za razliku od voska koji svojom primenom skida površinski sloj kože, šećerna pasta je i piling koji će tvoju kožu učiniti mekom i nežnom tako što će skinuti samo odumrli sloj kože.

Za koga je sve naša šećerna pasta za depilaciju?

Postoje žene koje iz zdravstvenih razloga, kao što su proširene vene, ne smeju da se podvrgnu depilaciji voskom. Sa našom pastom rešavamo i njihove probleme, jer je potpuno bezbedna za korišćenje i u njihovom slučaju.

Najbitnija stvar je ta da je naša šećerna pasta za depilaciju napravljena od potpuno prirodnih sastojaka i kao takva ima toliko benefita koje ne možemo da ti opišemo u samo jednom tekstu. Ostaje ti da je probaš i da nam javiš koliko si zadovoljna njome, a znamo da ćeš biti.

Pružamo ti ono što je najbolje za tebe!

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *